企業概要

名 称 有限会社ヴィ・キャップ
代表取締役 木下 雅貴
住 所 三重県四日市市山分町518
TEL 059-364-3711
FAX 059-363-0045
資本金 1000万円
設 立 昭和57年10月

V-CAPの由来


沿 革

昭和33年4月 木下商店設立 業務用食品卸販売開始
昭和51年8月 株式会社山吉と資本合併
昭和57年7月 消費者ニーズに答えるべく、食品製造、加工会社設立の為、独立
昭和57年10月 有限会社ヴィ・キャップ設立 四日市市平町にて業務開始
平成元年7月 新工場設立にて移転 四日市市山分町へ
平成16年3月 日本冷凍食品協会による確認工場認定第2362号を取得
平成21年4月 経営革新計画の承認を受ける
平成26年3月 日本冷凍食品協会による認定工場の更新認定を取得

アクセス


食品安全方針

私達は、法令を遵守し、お客様からの信頼を裏切ることはいたしません。

私達は、食品防御の為に従業員、取引先とのコミュニケーションを
積極的に行い、加害行為の起こらない環境づくりに取り組みます。

私達は、大切な人に安心・安全に食べていただくために、
心のこもった、そしてお客様により一層満足していただける
高品質の商品とサービスをお届け出来るように努めます。

そのために、必要なこだわりを貫き通す一方で、
尽きる事のない探究心と創造力で、絶え間ない進化を続けます。

安全と品質の向上に取り組み、昨年比でクレーム数を削減することを目標にいたします。

2017/12/11
代表取締役 木下 雅貴

Food Safety Policy

We obey the law and will not betray our customers'trust.

We actively communicate with employees and business partners for food defense,
We will work on creating an environment where no adverse behavior will occur.

In order to better satisfy our customers, we will do our utmost to produce the food products and serve our customers whole-heartedly.

Therefore, not only abiding to the necessary principles,
we will also utilize our infinite creativity and exploration to continue to promote change relentlessly.

We are working to improve safety and quality, aiming to reduce the number of complaints compared to last year.

2017/12/11
The president-director Masaki Kinoshia